20 de octubre de 2010

Acta de la Coordinadora de CCP (Sagunt, 17 sept 2010)

Comunitats que participarem:
C.Fallera, Jesús Obrer-Sant Mauro, Natzaret, Grup Mar. Manises, Sagunt-Port.
(No poden assistir: grup Lambda)


Sempre es una alegria el trobar-nos i poder gaudir de la conversa, els comentaris, i fer paleses les ganes de tirar endavant i plantejar-nos el futur a mig termini , que suposa el plantejament i planificació del curs 2010-11 que estem començant.

Així, doncs, després de la xarradeta, férem uns moments de silenci i pregaria . partirem del missatge final del Congrés de Teologia “ ... i vosaltres qui dieu qui sóc jo? I un poema de Cesi reflexionant sobre el fet dels tatuatges en les xiques joves.

TEMES DE REFLEXIO:

  • Tot seguit hi hagué propostes de diferents comunitats i debat al voltant dels temes que volem reflexionar en comú, i que no es quedin sols en reflexions si no que ho posem a la praxis de la nostra vida quotidiana , una manera també, d’expressar per a on passa avui el viure i donar testimoni de l’evangeli.

El tema proposat que treballaríem en comú , no es tracta d’una paraula, si no en un context de reflexió com hem dit abans.

ELS VALORS PÚBLICS I PERSONALS, EMMARCATS EN L’ACTUALITAT D’ UNA SOCIETAT EN CRISI I LA VEGADA EN UN DESCONTROL DEL CONSUM “ EL DECREIXIMENT “ “.

Com a metodologia que portaríem en comú seria:

  • Octubre: En l’ Assemblea presentarem i oferirem uns materials escrits a cada comunitat.

  • Trobada de Nadal: se suposa que ho hem treballat a cada comunitat un poquet i fora el tema de la celebració nadalenca.

  • Jornades de reflexió

  • Assemblea de fi de curs

Es proposa connectar amb Jesús Conill per que ens faci una exposició en les jornades de formació. No hem pogut connectar amb ell, ja ho comunicarem quan ho sapigam o be el dia de l’assemblea.

  • El tema proposat vers les eleccions autonòmiques i municipals, de la desfeta de País Valencià que tenim, ho veurem mes endavant què i cóm ho fem. Es poden dur aportacions a l’assemblea.

  • LES COL·LECTES: Concretarem que en faríem quatre.

  • - Assemblea inici de curs: El Salvador

- Nadal Africa

- Jornades de reflexió Morvedre Acull

- Assemblea fi de curs El Salvador

  • COORDINADORA ESTATAL

Si be la comunitat de Sagunt s’ en fa càrrec, hi ha suplents i /o acompanyats com son Lluis i Xus de C. Fallera i Jesús de Manises.

  • RELACIONS AMB XARXA CRISTIANA

Es proposa passar el calendari i activitats a Xarxa, per estar prop, per comunica’ns i poder gaudir de la presencia de les persones que desitgin participar en alguna activitat nostra,ES CONCRETA EN Nadal i Jornades de formació, així com ens agradaria saber de la marxa dels altres grups per a poder participar d’alguna de les seues activitats.

  • TROBADA DE COMUNITATS A NIVELL ESTATAL EN DOÑA GODINA ( Saragossa):

Cada comunitat s’apuntarà pel seu compte,ens organitzarem com anar. També cal preparar la festa. En parlarem el dia de l’Assemblea.

Hi ha el grup que prepara l’eucaristia i sembla que va endavant.

Es demanaren voluntats per a fer de secretaries dels grups que porta Valencia. Ja hi ha persones apuntades. Peró cal que s’apunti mes gent. Comunicar-ho a Deme.

  • EXCURSIÓ-COORDINADORA AMPLIADA EN MAIG

S’accepta la proposta d’una excursió a LA BALMA. LLOC CURIÓS I MÍTIC. HO EXPOSSAREM A L’ASSEMBLEA.

  • ALTRES TEMES:

Es proposa fer la presentació de la banca ètica FIARE en l’Assemblea d’inici de curs. Es desestima fer -la per que el tema te entitat per una reunió com a punt únic. Alguna comunitat s`ho ha plantejat, altres estan en camí. Hi ha una proposta de fer una informació formal un dia. A l’ Assemblea Ramón portarà fulls d’informació i/o inscripció. A la revista Utopia que ens van repartir hi ha una entrevista, per anar fent boca.

Amb un brindis per l’amistat i el decreiximent tancarem l’assemblea.

Gracies per haver vingut. Un bes.

Comunitat de Port de Sagunt.

Adenda: No hem pogut connectar amb Jesus Conill. Deixem la concreció de la data i el lloc de les Jornades de reflexió per a mes endavant. Quan sapigam alguna cosa us ho comunicarem.


  • PROPOSTA DE CALENDARI

SETEMBRE , 8,9 i 10


CONGRÉS DE TEOLOGIA MADRID

SETEMBRE, dia 18

5,30

CCOORDINADORA C/ Cap de Cullera, 6, Sagunt

Octubre 9,10 i 11


Trobada DONES I TEOLOGIA - LOGRONYO


Octubre, 17



10,30h.


ASSEMBLEA INICI DE CURS Lloc: La Punta


Octubre, 30,31




Trobada estatal CCP Saragossa( Almunia Doña Godina

Novembre, 23



Teresa Forcades en la Nau, organitza Dones Creients


Novembre


La coordinadora es farà per correu electrònic o be el dia 20 de novembre ( caldria preparar trobada Nadal i Jornada de Formació)


Desembre, 19



TROBADA DE NADAL



??????



JORNADA DE FORMACIO


MARÇ 5

17 h.


COORDINADORA Lloc: Comunitat de Jesús Obrer

Abril, 2 i 3



Fòrum: Cristianisme i món d’ avui

Abril 22-25



PASQUA


Maig 7


Coordinadora ampliada: Conèixer i fer País. Recreen a Maria:

Excursió a LA BALMA (Castelló))


Juny, 5



ASSEMBLEA FI DE CURS


Juny, 12


Pentecosta

???




COORDINADORA XARXA CRISTIANA


No hay comentarios: