2 de abril de 2013

VI Aplec de Xarxa Cristiana (28'abril): Assemblea extraordinària

VI APLEC ECLESIAL DE XARXA CRISTIANA
(Assemblea extraordinària)

28 d'abril


Lloc: local de la Comunitat “Ignacio Ellacuría”
C/ Ribarroja, 4 baix (Barri de Campanar; València)


A l'atenció de tots els col·lectius i persones vinculades a Xarxa Cristiana:

    Assumint l'encàrrec de l'assemblea de fer almenys una trobada anual com assemblea de tots els col·lectius vinculats a Xarxa Cristiana, us convoquem per al pròxim "Aplec" el dia 28 d'abril (dues setmanes després del Fòrum), a les 10 del matí al local de la comunitat CVX "Ignacio Ellacuría" (c/ Riba-roja, 4, Campanar).

    Aquest any vivim com Xarxa un moment crucial i delicat. Tot i que constatem la precarietat organitzativa d'alguns dels col·lectius i del mateix equip coordinador, volem trobar-nos per compartir fraternalment les nostres realitats i decidir assembleàriament la marxa de Xarxa Cristiana: reflexionar sobre quin sentit té, en les condicions actuals, la nostra proposta d'església en xarxa; com mantenir o superar els mínims amb els quals funcionem, o com dinamitzar la nostra relació intercomunitària. És important, per tant, la participació en l'assemblea. El que de tots i totes depèn, entre tots i totes ho hem de decidir.

    És hora de valorar també les nostres activitats (el blog, el correu electrònic, les activitats en cooperació amb el Fòrum de Debats de la Universitat, i l'intercanvi d'activitats dels col·lectius), i la nostra relació amb Redes Cristianas a nivell estatal. Informarem de la propera Assemblea de Redes i de la marxa de la Crida per una Assemblea Universal del Poble Cristià. En relació a la nostra presència com a Església en xarxa, hem de reflexionar també sobre la nostra presència social i la nostra participació en moviments socials.

    Volem que l'Aplec siga una trobada de celebració de la nostra vida i la nostra fe, en el temps pasqual, que ens anime a l'esperança i el compromís. Farem també un breu descans amb picaeta, i acabarem sobre les 13,30. Animeu-vos a participar totes les persones pugueu de cada col·lectiu. Sempre és un goig poder trobar-nos, compartir i animar-nos mútuament.

Fraternal i sororalment,

L'EQUIP COORDINADOR


HORARI:


10.00    Salutacions dels grups

10.15    Oració inicial.

10.30    Assemblea Extraordinària
   
11.30    Descans

12.00    Celebració

13.00    Avisos i acomiadament

No hay comentarios: