24 de enero de 2015

VIII Aplec de Xarxa Cristiana (diumenge 15 de Febrer)

A l'atenció dels grups implicats en Xarxa Cristiana i a les "Xarxes" d'acció social (coordinadores, plataformes, espais xarxes, etc)


Xarxa Cristiana intenta relacionar i coordinar diversos grups eclesials de base, i creu que "fer xarxes " és una signe dels temps com a via de participació ciutadana, coordinació horitzontal i sumar esforços des de la diversitat per a uns objectius comuns de defensa dels drets humans i de la transformació social cap a un món més humà, just i solidari, més enllà de sigles i confessionalismes .

Per això , aquest any 2015 volem CELEBRAR el nostre APLEC anual amb el lema " FENT XARXES " , compartint amb altres "Xarxes ", en algunes de les quals participem com a cristians i cristianes de base , el que ja estem fent, que és molt; i animant-nos mútuament a seguir unint esforços des dels diversos camps d'acció i compromís. La diversitat no divideix sinó que enriqueix l'esforç que cada col·lectiu porta a terme en la seua " especialitat "; i " tot suma ", " tota pedra fa paret " en l'esforç comú per una societat millor .

Volem celebrar la vida que hi ha a les nostres experiències , i celebrar la utopia que ens uneix de que " un altre món és possible " i ho estem fent ja. Per això creiem que serà un goig compartir i fer visible l'ampli ventall de " xarxes " en què ens enredem, i animar-nos mútuament a seguir.

L'APLEC ho celebrarem el proper dia 15 de Febrer, diumenge, des de les 10 del matí fins a les 13.30 hores (aproximadament), al local de la Comunitat Ignacio Ellacuría (CVX), carrer Riba -roja nº 4 baix (Barri de Campanar) .

Quedeu, doncs, convidats/des a participar, podent presentar el vostre grup, projecte o organització, i coneixent i compartint enfocaments i propostes. Us esperem .

Grup coordinador de Xarxa Cristiana.-
 

1 comentario:

AVM3J dijo...

Al asistir esta mañana a la convocatoria de Xarxa Cristiana no sabia muy bien lo que me iba a encontrar. Con lo primero que me encontré fue con una familiaridad inusual, todos me saludaban como si me conociesen de toda la vida y esto hizo sentirme a gusto. La exposición de grupos me hizo ver la cantidad de gente comprometida que tenemos formando esos nudos que nos unen en una red que sin verse crea y atrapa. Gracias en nombre de la AVM3J por esta convocatoria que nos ayuda a sentirnos unidos a otros ciudadanos que como nosotros están dispuestos y luchando por la dignidad del ciudadano.